pühapäev, 16. jaanuar 2011

Brüsseli kapsad

Brüsseli kapsaid pigem on vihatud. Kunagi kui supi seest sellise leidsid, siis pidi tükk aega mõtlema, et kuidas sellest lahti saada. Omapärase maitsega rohelised mummud. Aga ajad muutuvad ja nii ma mina proovisin esimest korda neid ise valmistada. Omapärane maitse on alles ja pigem viib keele alla kui õigesti valmistada.
Vaja läheb:
1kg värskeid Brüsseli kapsaid
50g võid
soovi korral riivsaia
soola

Puhasta kapsad lõigates juure must osa ära. Ligunda soojas vees 15 min, siis saad mullast ja elusatest olenditest lahti. 
Keeda 5-6 min, kurna ja prae võiga samapalju aega. Soovi korral lisa praadimise ajal riivsaia.
Oluline on kapsad mitte liiga pehmeks keeta, siis tulevad kindlalt lasteaia flashbackid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar